A Zsobi Racing Autósport Egyesület egy 2004-ben alakult rally csapatból jött létre 2006. év végén.

Az egyesület alapító tagjai:

Zsobrák Róbert elnök, Dr.Murányi Róbert alelnök, Kovács Sándor titkár, Várhelyi László ellenőrző bizottság elnöke, Botka Bertalan és Verebélyi András ellenőrző bizottsági tagok, Szabó János, Kiss Gábor Sándor, Kiss Balázs, Nagy Tamás tagok.

Az egyesület célja, hogy a technikai sportokat kedvelő fiatalok szervezett formában próbálják meg népszerűsíteni az autósportot, valamint kipróbálni, és ezek után fejleszteni a szakmai tudásukat és nem utolsó sorban vidáman, kellemesen eltölteni a szabadidejüket.

Céljaink között szerepel a hazai autósport ebben a régióban való népszerűsítése, valamint az autósporttal összefüggő rendezvényeken való részvétel.

További terveink közt szerepel Sárbogárdon autóversenyek szervezése, amihez számítunk a város és városban működő gazdálkodó szervezetek támogatására.

Ennek megvalósítása nem sikerülhet megfelelő támogatások és támogatók nélkül.

A szponzori támogatás érdekében ebben a sportágban kialakult hagyományok szerint tudunk biztosítani reklám felületet, részt tudunk venni a szponzorok rendezvényien, kiállításain technikai eszközeinkkel, személyi állományunkkal, igény szerint bemutatókkal.

A támogatásról teljes egészében igazolást tudunk adni, amely költségként elszámolható.

Ne feledje, az Ön által felajánlott támogatásnak reklámértéke is van, mivel nem csak kizárólag a versenyautón jelenik meg, hanem a versenyekről készített beszámolókon, amelyek az interneten és az újságokban olvashatóak.

Oldalmenü
Naptár